LRBW Wooncorporaties
Logo LRBW

Interim management

Of het nu gaat over een tijdelijk capaciteitsprobleem, het opzetten en professionaliseren van een afdeling, een reorganisatie- of fusie traject, of een (technisch) project dat u wilt hebben uitgevoerd, of.

Wij zijn helemaal ingericht en toegespitst op de vraag en verwachting die wooncorporaties tot ons brede vakgebied stellen.

 

Met name op het gebied van:

§ Facility Management,

§ Klant en Service Management,

§ Inkoop (en beleid),

§ Kwaliteit Management en Veiligheidszorg,

§ Technisch Management,

§ Vastgoed en Huisvesting,

§ Project Management,

§ Logistiek Management

 

LRBW Wooncorporaties is landelijk actief met het (tijdelijk) ondersteunen van interne organisaties en bedrijfsvoeringen. En wordt hiervoor direct door wooncorporaties benaderd, of door “intermediairs” ingezet.

 

Omdat LRBW Wooncorporaties enerzijds zélf een échte brede vakinhoudelijke expertise in huis heeft, anderzijds omdat onze werkwijze júist gericht is op onze ervaringen van interne organisaties, omstandigheden en bedrijfsvoering.

 

Hierdoor zijn wij in staat om snel, doelgericht en adequaat, adhoc situaties, kritische bedrijfsprocessen en omstandigheden te doorgronden en op te lossen.

 

Door onze kennis en ervaring, eerlijke communicatie, betrokkenheid, klantvriendelijk- en klantgerichte overtuigingskracht. En onze wezenloze belangstelling in de mens en organisatie.

 

Diagram